Eirik Offenberg signerer proffkontrakt med SF

GØIF-gutten Eirik Offenberg har nå signert proffkontrakt ut 2017 med Sandefjord Fotball. Vi i GØIF er naturlig nok utrolig stolte over dette. Eirik har spilt i GØIF i 10 år og debuterte for SF A-lag i tippeligakampen mot Viking i høst.

Gratulerer Eirik!

Eirik er født i 1996 og begynte å spille i GØIF siste året i barnehagen, vinteren 2002, da med 1995-kullet. Fra høsten 2002 var han på plass på GØIF 1996 årgang og de første årene var det Even Askeland og Geir Inge Karlsen som var trenere.

Eirik har gått hele veien gjennom rekrutteringsløpet for fotballen i Sandefjord og i kretsen. Han har representert GØIF på både bylag og kretslag. Han har deltatt for GØIF på SF-ekstra i ungdomsårene og senere på SF sitt 2. og 3. lag i 3. og 4. divisjon.

På guttenivå var det Jarle Olavsen og Tor Håkon (Toro) Møller som var hovedtrenere for Eirik og vi i GØIF synes det er ekstra artig at med hardt arbeid og dedikert satsning så er det mulig å nå toppen i norsk fotball - også hvis man spiller i breddeklubben GØIF.

Eirik har bidratt på flere områder i GØIF, han har blant annet vært trener for GØIF Gutter 2003 - så kanskje ser vi noen av disse gutta i SF om noen år?

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Les mer om Eirik på SF sine hjemmesider.

Tilbake