Påmeldinger for FFO og Heldagstilbud

Reserver plass til skolestart 2019/2020 her!
Påmeldinger som gjøres innen 1.juli inkluderer heldagstilbud i uke 33.

Vi takker for et flott FFO-skoleår og ser frem til ny oppstart i august. Vi har allerede fått inn bestillinger av plass fra flere skolestartere, både jenter og gutter! Vi gleder oss stort! Vi ser også at barna som har hatt FFO i år også fortsetter neste år. 

Telenor Xtra tøy

  • Telenor Xtra jobber med ny leverandør og vi håper dette er på plass til skolestart. Dette må også bestilles på forhånd. Det vil bli sendt ut en mail så fort informasjon fra Telenor Xtra er på plass.

Uke 33:

  • Uken før skolestart arrangeres det heldagstilbud med et bredt aktivt tilbud som også inkluderer sunn og god mat. De som melder seg på FFO innen 1. juli får heldagstilbud i uke 33 inkludert. De som melder seg på FFO etter 1 juli får tilsvarende dager Heldagstilbud inkludert. Man kan også bestille kun Heldagstilbud hvis man ønsker dette. Se link lengre ned.
  • Aktivitetsplan for dette blir sendt ut til uken før oppstart.

Skoleferie:

  • Høstferie og vinterferie blir det samarbeid med Store Bergan FFO. De kommer til GØIF i høstferien, og GØIF reiser til Store Bergan i vinterferien. Her blir det egen påmelding for de som ønsker.

 

Bestill plass på GØIF FFO her (Skolestart august 2019)

Les mer om FFO her

Les mer om heldagstilbud her

Påmelding heldagstilbud uke 33 her

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt : )

Chris - Michael Olsen 

90683680

ffo(at)goif.no

 

Se bilder fra FFO her

Tilbake