• Forsikring

  Alle spillere som er registrert som medlem av GØIF og som har betalt kontigent og treningsavgift er forsikret gjennom Norges Fotballforbund.
  GØIF har inngått en avtale med Espen Strøm-Normann Helse As

  Les mer
 • Kioskvakter 2017

  Sesongen 2017 er her og vi åpner kiosken på Østerøya Idrettspark, mandag 18. april. Alle lag i barnefotballen og ungdomsfotballen stiller opp for å gjøre det trivelig på GØIF-banen i sesongen.

  Her finner du informasjon om fordeling av vakter.

  Les mer
 • Treningsgensere

  Sportslig utvalg har plukket ut en college hettejakke som kan brukes av lagene som en lagsgenser og fritidsgenser. Denne collegehettejakken er et suplement til vår standard Diadora GØIF treningsdress.

  Lag som ønsker denne GØIF hettegenseren kan ta kontakt med materialforvalter Jan Larsen, han har ulike størrelser for prøving.

  Les mer
 • Fair Play: KAMPVERTENS ROLLE

  NFF Vestfold og klubbene jobber hver dag aktivt for å etterleve FAIR PLAY i alle klubbens ledd! Et av virkemidlene for å innarbeide gode holdninger, raushet og respekt, er kampvertrollen.

  Kampverten skal bidra til at kampene gjennomføres med trygghet, raushet og respekt i sentrum. Kampverten skal være en godt synlig person (gul vest med FAIR PLAY-logo) og oppfordre til FAIR PLAY både på og utenfor banen.

  Les mer
 • Rutiner for betaling av dommere

  Viktig at alle lagledere og trenere er informert om våre rutiner for betaling av dommere.

  Tidligere har kretsdommere fått kontant betaling i kiosken når den har vært åpen, ellers har lagledere lagt ut for betaling. Nå innfører vi nye rutiner for dette.

  Les mer
 • Betaling av fotballkalendere

  Trener/lagledere som mottar kontanter for betaling av kalendere må sette pengene inn på følgende konto:

  2480.07.05874, innbetaling må merkes med hvilket lag det gjelder.
  De må også sende beskjed til medlemsansvarlig på en epost (medlem(a)ilgoif.no) hvilke spillere denne innbetalingen gjelder.

  Les mer