• Kioskvakter 2018

  Sesongen 2018 er nå i gang og kiosken på Østerøya Idrettspark er åpen. Alle lag i barne og ungdomsfotballen bidrar til å gjøre det trivelig på GØIF-banen i sesongen.

  Her finner du nyttig informasjon om vakter, rutiner og kontaktperson.

  Les mer
 • Trenersamling onsdag 18 april kl.19.00

  Det er på tide med ny trenersamling i GØIF, oppmøtet på sist samling var bra, men denne gangen satser vi på enda større oppslutning : )

  Les mer
 • Forsikring

  Alle spillere som er registrert som medlem av GØIF og som har betalt kontigent og treningsavgift er forsikret gjennom Norges Fotballforbund.
  GØIF har inngått en avtale med Espen Strøm-Normann Helse As

  Les mer
 • GØIF er Fair Play-klubb

  GØIFs verdier er åpenhet, inkludering og utvikling. Et viktig fundament for dette er Norsk Fotballforbund (NFF) sine retningslinjer for FAIR PLAY. Som klubb ønsker vi derfor at lag i alle aldersgrupper har fokus på FAIR PLAY på og utenfor banen.

  Les mer
 • Kioskvakter 2017

  Sesongen 2017 er her og vi åpner kiosken på Østerøya Idrettspark, mandag 18. april. Alle lag i barnefotballen og ungdomsfotballen stiller opp for å gjøre det trivelig på GØIF-banen i sesongen.

  Her finner du informasjon om fordeling av vakter.

  Les mer
 • Trenersamling onsdag 6 desember 2017

  Onsdag 6. desember 2017 inviterer vi alle trenere og lagledere til møte på klubbhuset.

  Onsdag 6 desember klokken 18:00

  Alle lag lag må sende minst 1 representant, men vi oppfordrer alle til å møte denne dagen. Det blir mye nyttig informasjon.

  Les mer
 • Treningsgensere

  Sportslig utvalg har plukket ut en college hettejakke som kan brukes av lagene som en lagsgenser og fritidsgenser. Denne collegehettejakken er et suplement til vår standard Diadora GØIF treningsdress.

  Lag som ønsker denne GØIF hettegenseren kan ta kontakt med materialforvalter Jan Larsen, han har ulike størrelser for prøving.

  Les mer
 • Fair Play: KAMPVERTENS ROLLE

  NFF Vestfold og klubbene jobber hver dag aktivt for å etterleve FAIR PLAY i alle klubbens ledd! Et av virkemidlene for å innarbeide gode holdninger, raushet og respekt, er kampvertrollen.

  Kampverten skal bidra til at kampene gjennomføres med trygghet, raushet og respekt i sentrum. Kampverten skal være en godt synlig person (gul vest med FAIR PLAY-logo) og oppfordre til FAIR PLAY både på og utenfor banen.

  Les mer
 • Rutiner for betaling av dommere

  Viktig at alle lagledere og trenere er informert om våre rutiner for betaling av dommere.

  Tidligere har kretsdommere fått kontant betaling i kiosken når den har vært åpen, ellers har lagledere lagt ut for betaling. Nå innfører vi nye rutiner for dette.

  Les mer
 • Betaling av fotballkalendere

  Trener/lagledere som mottar kontanter for betaling av kalendere må sette pengene inn på følgende konto:

  2480.07.05874, innbetaling må merkes med hvilket lag det gjelder.
  De må også sende beskjed til medlemsansvarlig på en epost (medlem(a)ilgoif.no) hvilke spillere denne innbetalingen gjelder.

  Les mer