Tre fra -05 på landslagsskolen

GØIFs gutter 2005 har fått med tre spillere når kretslagene i 04 og 05 starter sine treninger i Fix Arena mandag.

Simen Metveit Wallin er tatt ut til å trene fast med 04, mens Linus Torp Bergsvåg (keeper) og Håkon Ude Hasle er i treningsgruppa til 05.

- Dette er et resultat av stor treningsvilje over flere år. Guttene legger ned et enormt antall egentreningstimer på GØIF-banen når det er forhold for trening der. De trener mye på egenhånd og er svært bevisste i treningsarbeidet, sier Anders Mehlum Hasle som er en av trenerne på GØIFs 05-lag.

Sandefjords bylag overbeviste i vinterens treningskamper mot de andre bylagene og gikk tilslutt ubeseiret gjennom oppkjøringen med fem strake seire og 24-3 i målforskjell mot bylagene fra Larvik, Horten og Tønsberg.Det er også to andre spillere på GØIFs 05-lag som er med i diskusjonen om plass på landslagsskolen (tilsvarer kretslaget) etter godt spill på bylaget. Jacob van Rijnbach og Magne Metveit Wallin gjorde sine saker meget bra, og signaler trenerne på GØIF har fått, er at de ligger godt an i køen til å få prøve seg på kretslaget på enkelttreninger.

-Vi har godt håp om at en eller to av disse også klarer å kjempe seg til en fast plass i treningsgruppa når det foretas nytt uttak i april. Vi har fått signaler om at døren ikke på noen som helst måte er lukket for disse to. At Jacob ikke er med synes vi er merkelig med tanke på at han fikk mye spilletid på bylaget og gjorde en meget sterk figur i posisjoner han ikke en gang er vant til å spille. Nå regner vi med at de begge tar opp hansken og fortsetter målbevisst trening for å nå et nytt mål i utviklingsstigen sin, sier Hasle.

For øvrig fikk Sandar med tre spillere og Store Bergan to spillere på 05-laget. Simen er eneste sandefjording fra årskullet med plass på 04-laget.

GØIF gratulerer spillerne med uttaket!

Tilbake