UEFA-A trener til GØIF A-lag

Ny trener for GØIF A-lag på plass for 2021. Filip Heinig har i dag signert kontrakt med GØIF og skal trene A-lag i 2021. Han skal også være keepertrener i ungdoms - og seniorfotballen.

Filip Heinig er en 36 år gammel fotballtrener som startet sin karriere i Polen. Han har de siste årene trent Fram G-16 og ønsket nå å trene et seniorlag. Han har ferdigstilt UEFA-A lisens i 2020 og føler han er klar for utfordringen.

Filip har ambisjoner i trenerrollen og både Filip og GØIF håper og tror at dette vil være et fint sted å starte/fortsette sin trenerkarriere. «Vi er stolte og ydmyke for at en trener som Filip ville komme til oss. Om vi sitter her om ett år og takker for et fantastisk samarbeid så håper vi at det er fordi det har meldt seg enda større utfordringer for Filip» sier Sportslig leder i GØIF Thomas Olafsen.

«Jeg fikk en god magefølelse ved første møte med GØIF» sier Filip stolt. Han er veldig motivert for å komme i gang med aktivitet så snart myndighetene åpner opp for trening for seniorer. Filip vil også bistå i treninger for rekruttene (U-20) frem til seniorfotballen åpnes. Vi krysser fingrene for at det åpnes for trening så fort som mulig! Vi tror også at en slik spennende trener som Filip vil bidra til at mange nå ser på GØIF som en spennende klubb for videre utvikling. Både for spillere og trenere.

 

Velkommen til GØIF! Vi gleder oss!

 

 GØIF

Åpen – Inkluderende – Utviklende

 

Filip viser frem GØIF skjerfet!

 

 Sportslig leder Thomas Olafsen og ny trener for A-lag Filip Heinig

 

Filip har signert for GØIF! 

Tilbake